Rebecka Porse Schalin portfolio

Rebecka Porse Schalin
Mölndal
0735113475

Rebecka Porse Schalin

Jag är bosatt och verksam i Göteborgsområdet och arbetar som frilansande grafisk designer/ illustratör på heltid. Jag har en kandidatexamen i Grafisk Design och en bakgrund inom klassisk konst. Som person är jag driven och lyhörd och ser vikten i att förstå både marknaden och kundens behov för att skapa träffsäker kommunikation. 

Som grafisk designer arbetar jag med varumärkesprofilering / branding, logotypdesign, grafiskprofil och reklammaterial. Jag har stor erfarenhet inom den digitala bokbranschen och jobbar med att formge digitala bokomslag för e-böcker och ljudböcker. Jag jobbar även med bokomslag, bokinlagor, tidningar och magasin för tryck. I uppdrag inom grafisk design arbetar jag i Adobe sviten: Photoshop, Illustrator och Indesign.

Som illustratör arbetat jag i olika stilar, allt ifrån realistiska porträtt till grafiska vector illustrationer. I illustrationsuppdrag arbetar jag både digitalt och analogt, beroende på typ av uppdrag och vilken stil som efterfrågas. Digitala illustrationer görs i Photoshop eller Illustrator och analoga i blyerts eller akvarell. 

Jag är tillgänglig för uppdrag, stora som små. Maila gärna en förfrågan.