Rebecka Porse Schalin portfolio

Illustration framsida restaurangmagasinRebecka Porse SchalinIllustration framsida restaurangmagasinIllustrerat omslag till en restaurangtidning.
BokomslagsillustrationRebecka Porse SchalinBokomslagsillustrationBokomslagsillustration
PåskillustrationRebecka Porse SchalinPåskillustrationPåskillustration för Saga Egmont.
Illustrerad VepaRebecka Porse SchalinIllustrerad VepaIllustrerad vepa för Måleributiken i Alvik.
Illustrerade bokomslagRebecka Porse SchalinIllustrerade bokomslagUrval av mina illustrerade bokomslag för Saga Egmont.
IllustrationRebecka Porse SchalinIllustrationMer info kommer.
Illustration för EJDeRRebecka Porse SchalinIllustration för EJDeRInfo kommer.
Illustration för Uppsala UniversitetRebecka Porse SchalinIllustration för Uppsala UniversitetIllustration för Uppsala Universitet. 
Illustrerade barnboksomslagRebecka Porse SchalinIllustrerade barnboksomslagIllustrerade barnboksomslag för förlaget Saga Egmont.
Infografik / Illustration för BIM AlllianceRebecka Porse SchalinInfografik / Illustration för BIM AlllianceInfografik och illustrationer för företaget BIM Alliance.
BokomslagRebecka Porse SchalinBokomslagBokomslag för Saga Egmont.
Tidning för Båstad HamnrestaurangerRebecka Porse SchalinTidning för Båstad HamnrestaurangerDesign och layout av en promotiontidning för Båstad Hamnrestauranger, med syfte att presentera företagets verksamhet och restauranger. Tryckt i 15000 Exemplar.​​​​​​​ 
Tidning för Båstad Hamnrestauranger 2019Rebecka Porse SchalinTidning för Båstad Hamnrestauranger 2019Design och layout av en promotiontidning för Båstad Hamnrestauranger, med syfte att presentera företagets verksamhet och restauranger. Tryckt i 15000 Exemplar.​​​​​​​ 
Magasin för Båstad Hamnrestauranger Rebecka Porse SchalinMagasin för Båstad Hamnrestauranger Design och layout av en promotiontidning för Båstad Hamnrestauranger, med syfte att presentera företagets verksamhet och restauranger. Tryckt i 15000 Exemplar.​​​​​​​
REKO-Sverige: ExamensprojektRebecka Porse SchalinREKO-Sverige: ExamensprojektMitt examens handlade om att tillgängliggöra lokalproducerad mat för konsumenter, genom grafisk design. Jag arbetade utifrån handelsmodellen ”REKO”, där konsumenter handlar direkt ifrån lokala producenter, utan mellanhänder. Projekt hade syfte att skapa en gemensam plattform för REKO-ringar i Sverige, i form av en varumärkesprofil ”REKO-Sverige”, där kommunikation och formspråk har syfte att nå ut till en bredare målgrupp, samt i form av en app, där konsumenter enkelt kan beställa varor direkt av producenter i närområdet.
Vektor illustrationRebecka Porse SchalinVektor illustrationVektor illustration
Eget projektRebecka Porse SchalinEget projekt Blyertsteckning
BlyertsporträttRebecka Porse SchalinBlyertsporträttBlyertsporträtt
Rebecka Porse Schalin
Partille
0735113475

Rebecka Porse Schalin

Jag är bosatt och verksam i Göteborgsområdet och arbetar som frilansande grafisk designer/ illustratör på heltid. Jag har en kandidatexamen i Grafisk Design och en bakgrund inom klassisk konst. Som person är jag driven och lyhörd och ser vikten i att förstå både marknaden och kundens behov för att skapa träffsäker kommunikation. 

Som grafisk designer arbetar jag med varumärkesprofilering / branding, logotypdesign, grafiskprofil och reklammaterial. Jag har stor erfarenhet inom den digitala bokbranschen och jobbar med att formge digitala bokomslag för e-böcker och ljudböcker. Jag jobbar även med bokomslag, bokinlagor, tidningar och magasin för tryck. I uppdrag inom grafisk design arbetar jag i Adobe sviten: Photoshop, Illustrator och Indesign.

Som illustratör arbetat jag i olika stilar, allt ifrån realistiska porträtt till grafiska vector illustrationer. I illustrationsuppdrag arbetar jag både digitalt och analogt, beroende på typ av uppdrag och vilken stil som efterfrågas. Digitala illustrationer görs i Photoshop eller Illustrator och analoga i blyerts eller akvarell. 

Jag är tillgänglig för uppdrag, stora som små. Maila gärna en förfrågan.