Robin Enström portfolio

Oh wineRobin EnströmOh wineSign painting at Savant bar
Johan & NyströmRobin EnströmJohan & NyströmGrafisk design & skyltmålning till Johan & Nyströms caféer 
Väggmålning "bättre kaffe åt folket"Robin EnströmVäggmålning "bättre kaffe åt folket"Skyltmålning "Bättre kaffe åt folket"
Atrium Ljungberg, Nordiskt pizza mönster, Smaka på stockholmRobin EnströmAtrium Ljungberg, Nordiskt pizza mönster, Smaka på stockholmGrafisk design & skyltmålning till tält på Smaka på Stockholm Det nordiska pizza mönstret fick sätta tonen.
johan & nyström, skyltmålning/letteringRobin Enströmjohan & nyström, skyltmålning/letteringCafé och rosteri företaget johan & nyström bestämde sig julen 2018 att de ville göra något roligt med sin julskyltning. Jag fick i ppdrag att ta fram "lettering" till deras två julslogans och även åka runt till alla caféer och måla dit dem för hand istället för att anväda tråkig vinylplast.
Robin Enström
Stockholm
0732618188

Robin Enström

Robin Enström – Maskinfabriken

Hur skulle du kort beskriva vad du gör?

Jag jobbar i min kreativa studio "Maskinfabriken" (utan maskiner och inte i en fabrik) som illustratör/skyltmålare/designer. Jag älskar att jobba med händerna och börjar alltid med papper och penna. I studion skaps allt från logotyper till grafiska profiler, illustationer och fysiska skyltar/väggmålningar.

Hur är du att jobba med?

Enkel, lyhörd och försöker alltid göra mitt yttersta för att ha nöjda uppdragsgivare:)

Uppdragsgivare?

t.ex. Bonnier fakta, Johan & Nyström, Atrium ljungberg

 

Kunskaper: Photoshop, Illustrator, Indesign, After Effects, Procreate