Sara Duell portfolio

Sara Duell
Stockholm
9177830620

Sara Duell

Jag är grafisk formgivare bosatt i New York. Jag jobbar främst med bokformgivning, webbdesign och med att skapa visuella identiteter. Jag driver tillsammans med den amerikanska fotografen Jeanette Spicer och den venezolanska konstnären Florencia Alvarado tidskriften WMN som publicerar verk av underrepresenterade lesbiska konstnärer och poeter. Läs mer om WMN på wmnzine.com och följ oss gärna på instagram. 

Jag skriver även om formgivning och politik, och har publicerats texter på Design Observer och en essä i The Photo Book Review som nyligen översattes till portugisiska i den brasilianska foto magasinet Revista ZUM. Hösten 2019 så arrangerade jag även ett samtal med svenska designstudion Bastion Agency i NYC.

Det senaste året har jag arbetat med New Yorks stadsförvaltning och borgmästare med en gedigen rapport OneNYC om stadens framtid de närmaste 30 åren. Jag har även formgivit böcker för den världsomnämna fotoförlaget Aperture, och min design för fotografen Matthew Porters bok var nyligen en finalist i The Lucie Photo Book Awards. Innan dess arbetade jag med omprofileringen av New Yorks turistorganisation som tilldelades både HOW Design in-house awards och även det mycket prestigefyllda Webby Award i resekategorin, och hedersomnämnande i mobildesignkategorin.

Se fler av mina designprojekt på work.saraduell.com