Sarah Gampel portfolio

Nobelmuseet, "Marie Curies gäst" 2011Sarah GampelNobelmuseet, "Marie Curies gäst" 2011En berättelse om Marie Curies forskning om radioaktivitet och om en spindelfamilj som får känna av dess effekter. Producerad i samarbete med Nobelmuseet i Stockholm och visades som del av utställningnan "Marie Skłodowska/Madame Curie".
Eget projekt, filmaffisch till ”Bussresan”, 2016Sarah GampelEget projekt, filmaffisch till ”Bussresan”, 2016Filmaffisch till min animerade kortfil "Bussresan" 2016.
Ellerströms Förlag, illustration till bokomslag, 2018Sarah GampelEllerströms Förlag, illustration till bokomslag, 2018Illustration för bokomslag till Elin Abrahamssons doktorsavhandling "Enahanda läsning, En queer tolkning av romancegenren".
Spritmuseum, 2017Sarah GampelSpritmuseum, 2017Trailer för animationer gjorda på uppdrag för Spritmuseum i Stockholm.
Eget projekt, ”Bussresan”, 2016Sarah GampelEget projekt, ”Bussresan”, 2016Trailer för min animerade kortfilmen "Bussressan". Se hela filmen här: https://www.seedandspark.com/watch/the-bus-trip Eller här: https://dafilms.com/film/10263-the-bus-trip
Eget projekt, ”Alice och harriet går i pension”, 2014Sarah GampelEget projekt, ”Alice och harriet går i pension”, 2014Året är 2087 och Alice och Harriet firar att de ska gå i pension. Kortfilemn producerade som del av kortfilmsantologin 'Samhällssår', som ville ta upp olika ämnen inför riksdagsvalet 2014.
BedåradSarah GampelBedåradEget projekt
IsSarah GampelIsEget projekt
KaffeSarah GampelKaffeEget projekt
VäxterSarah GampelVäxterEget projekt
Amphi Produktion AB, karaktärsdesignSarah GampelAmphi Produktion AB, karaktärsdesignKaraktärsdesign för tre animerade filmer. Filmerna beställdes av Amphi Produktion AB, de är det en dela av utbildningen Respektfulla relationer. Filmerna handlar om relationen mellan brukare och boendestödjare.
FramtidSarah GampelFramtidIdéskisser till en animerad kortfilm.
HundSarah GampelHundEget projekt
Utan titelSarah GampelUtan titelEget projekt
Sarah Gampel
Stockholm
073 72 69 72

Sarah Gampel

Hej!
Jag heter Sarah och jag arbetar som regissör, animatör och illustratör.
I mina animationer blandar jag ofta olika tekniker för att förstärka berättelsen.
Mina animerade kortfilmer har visats på TV och på internationella filmfestivaler över hela världen, från Palm Springs Short Fest i Kalifornien till Flickerfest i Sydney.

Några av mina kunder har bl.a varit Nobelmuseet, The Simpsons, Vice och Spritmuseum.