Sebastian Dahl portfolio

Design & Formgiving, Ordspelet - NA FörlagSebastian DahlDesign & Formgiving, Ordspelet - NA FörlagDesign och formgiving av kortlekar och förpackning av spelet och läromedlet Ordspelet. Utgiven på NA Förlag.
Animation - SkillsSebastian DahlAnimation - SkillsEget project, Animation gjord i After Effects för personlig marknadsföring.
Illustration & grafisk formgiving; "Rokasa & Fredsnycklarna"Sebastian DahlIllustration & grafisk formgiving; "Rokasa & Fredsnycklarna" Illusrtationer och formgivning av mig Sebastian Dahl. Sagan Rokasa & Fredsnycklarna är författad av Katarina Saric och utgiven på bokförlaget NA Förlag.
Eget projekt; RollspelskaraktärSebastian DahlEget projekt; RollspelskaraktärEn rollspelskaraktär jag gjort åt en vänn baserat på dennes rollspelskaraktär till spelet Svärdets Sång.  Digital illustration.
Eget projekt; Min bror, Digitalt måleriSebastian DahlEget projekt; Min bror, Digitalt måleriDigitalt måleri i Photoshop av min bror.
Sebastian Dahl
Höllviken
073-5021238

Sebastian Dahl

Illustratör och animatör med en kandidiatexam i Manus för Film och TV. 

Som illustratör erbjuder jag illustrationer och bilder till böcker och barnböcker, illustrationer coh design av spel, storyboards och konceptbilder till film, presentationer och visualiseringsunderlag. 

Som animatör erbjuder jag animationer och Motion graphics till film, reklam och sociala medier. Jag är också frilansade manusförfattare/-konsult med en treårig Högskoleutbildning inom manus vilket gör att jag kan erbjuda hela paketet – från idé till färdig film. Jag hjälper dig att komma fram till vad du behöver och guidar dig till hur du på bästa sätt kan förklara din idé, berättelse eller produkt. 

Oavsett vad du behöver så kan jag vara del av ditt projekt från idé till färdig produkt. Som manusförfattare så är jag duktig på att bryta ner och formulera text och idéer och omsätta dessa till bild och film. Som illustratör med erfarenhet av grafisk design samt som animatörsom täcker jag upp de flesta behoven du kan tänkas ha inom det visuella.