Sofia Scheutz portfolio

Redaktionell illustration "Skilda världar - varför ökar könsklyftan?" för www.frihet.seSofia ScheutzRedaktionell illustration "Skilda världar - varför ökar könsklyftan?" för www.frihet.seRedaktionell illustration till artikel av Sara Martinsson för medieplattformen Frihet (SSU). "Skilda världar - varför ökar könsklyftan? Varför står killar och tjejer så långt från varandra i partisympatier?". Om varför tjejer röstar vänster och killar höger i allt högre utsträckning, men också att skillnaderna minskar med åldern. https://www.frihet.se/skilda-varldar-varfor-okar-konsklyftan
Collageillustration för Kungliga Vetenskapsakademin på uppdrag av Granath. Sofia ScheutzCollageillustration för Kungliga Vetenskapsakademin på uppdrag av Granath. Collageillustration för marknadsföring av nominering till Kungliga Vetenskapsakademiens lärarpriser 2020 på uppdrag av reklambyrån Granath. 2019. Bilden är gjord för att användas i många olika medier och med olika beskärningar, och kommer även animeras.
Teateraffisch för Improvisationsstudion, 2019.Sofia ScheutzTeateraffisch för Improvisationsstudion, 2019.Affisch för pjäsen "Välkommen till Dystopia på Improvisationsstudion" i Stockholm.
Bokomslag, Bonnier Carlsen 2017Sofia ScheutzBokomslag, Bonnier Carlsen 2017Bokomslag till Moa Herngrens bok Ni kommer sakna mig. Målgrupp: unga vuxna.
Bokomslag, Polaris förlag, 2018Sofia ScheutzBokomslag, Polaris förlag, 2018Bokomslag, grafisk form och illustration.
Bokomslag, Louise Bäckelin Förlag, 2019Sofia ScheutzBokomslag, Louise Bäckelin Förlag, 2019Bokomslag, grafisk design och collageillustration.
Bokomslag, Tukan Förlag, 2020Sofia ScheutzBokomslag, Tukan Förlag, 2020Bokomslag, design och illustration.
Grafisk profil för Skördefesten i Lunds stadspark, Lunds kommun.Sofia ScheutzGrafisk profil för Skördefesten i Lunds stadspark, Lunds kommun.Affisch och marknadsföringsmaterial för den årliga skördefesten i Lunds stadspark, anordnad av Lunds kommun.
Bokomslag, Norstedts, 2017Sofia ScheutzBokomslag, Norstedts, 2017"Tjockdrottningen" handlar om en gravt överviktig kvinna som luras in i en TV-produktion av typen "Biggest loser".
"Lomma-brickan". Illustration och design av bricka, för Eva Wrede, 2018.Sofia Scheutz"Lomma-brickan". Illustration och design av bricka, för Eva Wrede, 2018."Lomma-brickan". Illustration och design av bricka, 28 cm i diameter, för Eva Wrede, 2018. Motiv från Lomma i Skåne.
Bokomslag, Bonnier Carlsen 2017Sofia ScheutzBokomslag, Bonnier Carlsen 2017Bokomslag, form och collageillustration.
Bokomslag, Albert Bonniers FörlagSofia ScheutzBokomslag, Albert Bonniers FörlagBokomslag, form och illustration respektive fotomontage.
Illustration för Vagabond, Resebarometern, om svenskarnas resvanor 2018.Sofia ScheutzIllustration för Vagabond, Resebarometern, om svenskarnas resvanor 2018.Illustration för Vagabond, Resebarometern, om svenskarnas resvanor 2018. Klimatfrågan versus resmål.
Illustration för resemagasinet Vagagbond. Resebarometern 2018.Sofia ScheutzIllustration för resemagasinet Vagagbond. Resebarometern 2018.Illustration för Vagabond, Resebarometern, om svenskarnas resvanor 2018. Övre bilden: "Svenskarna trötta på Thailand och mätta på Trump". Undre bilden: Österrike och Tyskland ökar som resmål.
Affisch, Lunds stadspark, 2017.Sofia ScheutzAffisch, Lunds stadspark, 2017.Affisch för Stadsparkens dag 2017.
Affischer, Torshälla marknad och kulturfestival, form och illustration, Eskilstuna Kommun 2017.Sofia ScheutzAffischer, Torshälla marknad och kulturfestival, form och illustration, Eskilstuna Kommun 2017.Affischer, Torshälla marknad och kulturfestival, form och illustration, Eskilstuna Kommun 2017.
Affisch för invigningen av Solen och skuggans trädgård, Stadsparken i Lund, Lunds kommunSofia ScheutzAffisch för invigningen av Solen och skuggans trädgård, Stadsparken i Lund, Lunds kommunAffisch för invigningen av Solen och skuggans trädgård, Stadsparken i Lund, Lunds kommun
Sofia Scheutz
Stockholm
073-979 47 48

Sofia Scheutz

AD, grafisk designer och illustratör. En