Stefanie Jegerings portfolio

Titta här!Stefanie JegeringsTitta här!Personligt arbete
Black crested mangabeyStefanie JegeringsBlack crested mangabeyPersonligt arbete
Att upptäckaStefanie JegeringsAtt upptäckaPersonligt arbete
Trana, eget projektStefanie JegeringsTrana, eget projektDet är en av mina djurmålningar tryckta på hållbart återvunnet och FSC-certifierat papper av hög kvalitet. Dessa vykort (A5) och konsttryck (A4) finns i olika butiker i Sverige. Är du också intresserad av återförsäljning, gärna kontakta mig.
Staatsbosbeheer (Statlig Skogsförvaltning) Nederländerna, naturutbildnings projektStefanie JegeringsStaatsbosbeheer (Statlig Skogsförvaltning) Nederländerna, naturutbildnings projektJag utvecklade ett naturstig för Staatsbosbeheer (Statlig Skogsförvaltning) i Nederländerna. Jag gjorde en uppdragsbok med illustrationer, texter och grafiskt design.
Illustration till Ekobruk affischStefanie JegeringsIllustration till Ekobruk affischIllustration till Ekobruk affisch för Hola Folkhögskola. Med ritningen vill jag visa att självhushållning faktiskt är tillsammanshushållning.
Lodjur, eget projektStefanie JegeringsLodjur, eget projektDet är en av mina djurmålningar tryckta på hållbart återvunnet och FSC-certifierat papper av hög kvalitet. Dessa vykort (A5) och konsttryck (A4) finns i olika butiker i Sverige. Är du också intresserad av återförsäljning, gärna kontakta mig.
Varg, eget projektStefanie JegeringsVarg, eget projektDet är en av mina djurmålningar tryckta på hållbart återvunnet och FSC-certifierat papper av hög kvalitet. Dessa vykort (A5) och konsttryck (A4) finns i olika butiker i Sverige. Är du också intresserad av återförsäljning, gärna kontakta mig.
Länsstyrelsen Västernorrland och Världsarv Höga Kusten Kvarkens Skärgård, naturutbildningsprojektStefanie JegeringsLänsstyrelsen Västernorrland och Världsarv Höga Kusten Kvarkens Skärgård, naturutbildningsprojektJag gjorde idéutveckling, illustrationer, grafisk design och texter för informationsskyltar för en naturstig för barn i Skags Udde.
Länsstyrelsen Västernorrland och Världsarv Höga Kusten Kvarkens Skärgård, naturutbildningsprojekt.Stefanie JegeringsLänsstyrelsen Västernorrland och Världsarv Höga Kusten Kvarkens Skärgård, naturutbildningsprojekt.Jag gjorde idéutveckling, illustrationer, grafisk design och texter för informationsskyltar för en naturstig för barn i Skags Udde.
Länsstyrelsen Västernorrland och Världsarv Höga Kusten Kvarkens Skärgård, naturutbildningsprojekt.Stefanie JegeringsLänsstyrelsen Västernorrland och Världsarv Höga Kusten Kvarkens Skärgård, naturutbildningsprojekt.Jag gjorde idéutveckling, illustrationer, grafisk design och texter för informationsskyltar för en naturstig för barn i Skags Udde.
Landal GreenParks Nederländerna, material för naturstigStefanie JegeringsLandal GreenParks Nederländerna, material för naturstigJag utvecklade ett naturstig för Landal GreenParks i Nederländerna. Stiget består av stolpar med skylt, en uppdragsbok, en naturdiplom och reklamaffisch. Jag gjorde allt, inklusive illustrationer och grafiskt design.
Ren, eget projektStefanie JegeringsRen, eget projektDet är en av mina djurmålningar tryckta på hållbart återvunnet och FSC-certifierat papper av hög kvalitet. Dessa vykort (A5) och konsttryck (A4) finns i olika butiker i Sverige. Är du också intresserad av återförsäljning, gärna kontakta mig.
Tiger, eget projektStefanie JegeringsTiger, eget projektDet är en av mina djurmålningar tryckta på hållbart återvunnet och FSC-certifierat papper av hög kvalitet. Dessa vykort (A5) och konsttryck (A4) finns i olika butiker i Sverige. Är du också intresserad av återförsäljning, gärna kontakta mig.
Vänner, eget projektStefanie JegeringsVänner, eget projektEget projekt
Lemur, eget projektStefanie JegeringsLemur, eget projektDet är en av mina djurmålningar tryckta på hållbart återvunnet och FSC-certifierat papper av hög kvalitet. Dessa vykort (A5) och konsttryck (A4) finns i olika butiker i Sverige. Är du också intresserad av återförsäljning, gärna kontakta mig.
Björn, eget projektStefanie JegeringsBjörn, eget projektDet är en av mina djurmålningar tryckta på hållbart återvunnet och FSC-certifierat papper av hög kvalitet. Dessa vykort (A5) och konsttryck (A4) finns i olika butiker i Sverige. Är du också intresserad av återförsäljning, gärna kontakta mig.
Staatsbosbeheer (Statlig skogsförvaltning) Nederländerna, natur utbildningsprojektStefanie JegeringsStaatsbosbeheer (Statlig skogsförvaltning) Nederländerna, natur utbildningsprojektFör en naturstig utvecklade jag en uppdragsbok med illustrationer och en poster.
Stefanie Jegerings

Stefanie Jegerings

Naturen är min inspirationskälla. Det finns så mycket skönhet i naturen, alla färger, former och ljus! Jag bor på landsbygden i norra Sverige, tillsammans med min sambo och våra djur. När jag inte målar hittar du mig mestadels ute. Jag rider, går, odlar och snickrar. 

Jag är specialiserad på illustrationer för barn, illustrationer för naturutbildningar och att måla djur och människor. Jag vill gärna dela min kärlek till naturen genom mitt arbete. Jag jobbar mest för hand i gouache, bläck och blyerts.

Under de senaste fem åren har jag utvecklat illustrationer för olika affärskunder inom naturutbildningen. Jag har utvecklat skyltar och uppdragsböcker för flera pedagogiska vandringsleder.

Kontakta mig gärna om jag kan bidra till ditt projekt!