Stina Lövkvist portfolio

Hundkören - önskebild till tidningen KPStina LövkvistHundkören - önskebild till tidningen KPÖnskebild till tidningen KP:s julnummer. 2017, tusch och akvarell.
Teceremoni - eget måleriStina LövkvistTeceremoni - eget måleriMålade denna till välgörenhetsauktionen på NordicFuzzcon 2017. Tusch och akvarell.
Hur draken stal Julafton - affisch till utställningStina LövkvistHur draken stal Julafton - affisch till utställningAffischen till min första soloutställning på Galleri Norrsken i Stockholm i December 2016.
Bubo Bubo - eget måleriStina LövkvistBubo Bubo - eget måleriUgglestudier. Akvarell, 2014.
Partyyyy! - Omslag till KPStina LövkvistPartyyyy! - Omslag till KPOmslag till tidningen KP. Tusch och akvarell, 2014.
Djurens luciatåg - omslag till KPStina LövkvistDjurens luciatåg - omslag till KPOmslag till tidningen KP:s julnummer 2011. Akvarell och tusch.
Den huvudlösa draken - bokomslagStina LövkvistDen huvudlösa draken - bokomslagBokillustration. 2017, tusch och akvarell.
Rävarnas hem - Eget måleriStina LövkvistRävarnas hem - Eget måleriMålade denna till min utställning på Galleri Norrsken i December 2016. Tusch och akvarell.
Skolresultat - omslag till SocionomenStina LövkvistSkolresultat - omslag till SocionomenOmslagsillustration till tidningen Socionomen. Tusch och akvarell, 2014.
Lyckoborgen - KaraktärdesignStina LövkvistLyckoborgen - KaraktärdesignNågra av karaktärerna från Lyckoborgen, Sveriges Radios Julkalender 2016. Tusch, akvarell och Photoshop.
Lyckoborgen - JulkalenderStina LövkvistLyckoborgen - JulkalenderSveriges Radios Julkalender 2016. Tusch, akvarell, Photoshop.
Solfläckar - eget måleriStina LövkvistSolfläckar - eget måleriEn slö katt i djungeln. Akvarell 2014.
Jag tror inte vi är på Skansen längre... - webbgrafikStina LövkvistJag tror inte vi är på Skansen längre... - webbgrafikEn splash page med Eldoradotema till NordicFuzzcons hemsida. 2017, digital illustration.
Paisley Fox - webbgrafikStina LövkvistPaisley Fox - webbgrafikHöstbanner till min hemsida. Akvarell.
Viktoriansk telefon - eget måleriStina LövkvistViktoriansk telefon - eget måleriEn liten kattofon. Personligt projekt 2009.
Tiger i tö - eget måleriStina LövkvistTiger i tö - eget måleriEn nyfiken tiger. Akvarell och guldfärg. 2015
Uh owl... - privat beställningStina LövkvistUh owl... - privat beställningSe upp för ugglan! Jättetavla i akvarell och gouache 2015.
Sommarnatt - affisch till KPStina LövkvistSommarnatt - affisch till KPEn affisch till KP:s sommarnummer 2015. Akvarell och tusch, 2015.
Stina Lövkvist
Järfälla
0733925509

Stina Lövkvist

Vad heter du och hur skulle du kort beskriva vad du gör?

Jag heter Stina Lövkvist och tillhör den allt glesare skaran som gillar att framställa bilder i traditionella tekniker. Myllrande, färgstarka och fantasirika akvarellillustrationer är mitt paradnummer, men exemplariskt modern och "med i tugget" som jag är behärskar jag även Photoshop och digitalt måleri som vore det min egen tandborste.

Vart kan vi se dina bilder?

I barntidningen KP sedan 12 år tillbaka. I bokserierna Kamtopparnas Mysterier och Cirkusdeckarna. I ett dussin andra barnböcker. I branchtidningen Socionomen. I träna Läsförståelse, ett läromedel för grundskolan. I egenutgivna serietidningar. På väggen hemma hos nöjda kunder. Jag har lång erfarenhet och har gjort lite av varje.

Vad utmärker ditt skrivbord?

En stor oljemålning av en skvader som aldrig blir klar och tar en massa plats. En massa prylar i allmänhet som skulle behöva en helt egen plats. En stack av pennor, penslar, sudd färger och annat nödvändigt. En tummad laptop. Fem generationers kaffeslumpar.