Lana Leuchuk portfolio

Smart City illustrationSvetlana LeuchukSmart City illustrationIllustration Car sharing
Smart City illustrationSvetlana LeuchukSmart City illustrationIllustration App and backend  
Smart City illustrationSvetlana LeuchukSmart City illustrationIllustration Dynamic​ ​parking​ ​spaces
Illustration för en kalender 2017, HydroTechServiceSvetlana LeuchukIllustration för en kalender 2017, HydroTechServiceMixed media
Karaktärbild för reklamprodukterSvetlana LeuchukKaraktärbild för reklamprodukterKaraktärbild för reklamprodukter, HydroTechService
WebbSvetlana LeuchukWebbHemsida Karlskrona Taxi
Visuell identitet till Greenwater ABSvetlana LeuchukVisuell identitet till Greenwater ABVisuell identitet som består av logotyp, färgskala, grafiska element. Trycksaker, illustrationer och webbgrafiker.
Logotyp till ett byggföretag Bröderna MerkelSvetlana LeuchukLogotyp till ett byggföretag Bröderna MerkelLogotypdesign för bolaget som erbjuder byggnadstjänster och försäljning av byggmaterial.
Logo designSvetlana LeuchukLogo designLogotyp och visitkort skapade för ett företag Padme AB
StämpelSvetlana LeuchukStämpelStämpeln till företaget Green Business Team AB. Förutom stämpeln arbetade jag på den grafiska profilen till företaget som består av logotyp, färgskala, grafiska element, samt designade trycksaker, skapade illustrationer och webbgrafiker.
Visuell identitet till projekt KOMM INSvetlana LeuchukVisuell identitet till projekt KOMM INNy logotyp och visuell identitet till projekt KOMM IN som drivs av Region Blekinge. KOMM IN är en kommunikationsmetodik för attytydförändring. 
Broschyr designSvetlana LeuchukBroschyr designBroschyrer för ett projekt BBVET (bbvet.eu), på uppdrag av NetPort Science Park i Karlshamn.
Lana Leuchuk
Karlskrona
0706101749

Lana Leuchuk

Finns Du? Syns Du? Märks Du?

Jag jobbar som grafisk formgivare och jag har arbetat i reklambranschen i över 10 år. Främst skapar jag logotyper och gör grafisk profilering, hjälper till med att kommunicera ut budskapen för företag och till olika projekt på webb och i tryckformat (broschyrer, affischer, kataloger osv).

Ett urval av kunder: 

Region Blekinge, Sparbanksstiftelsen Kronan, Belgazprombank, NetPort Science Park i Karlshamn, Smart Park & Charge, Mairo, Green Business Team, Step Mind, Fastighetsbolaget Lindparken. 

Arbetsmetoder: 

Tecknar och målar för hand, sedan arbetar vidare digitalt, eller skapar helt på dator i grafiska program.

Kontakta mig gärna för era önskemål och behov!