Teresa Tingbrand portfolio

Omslag till bilderboken "Jag älskar min pappa ändå" (Idus förlag, 2019)Teresa TingbrandOmslag till bilderboken "Jag älskar min pappa ändå" (Idus förlag, 2019)Omslag till bilderboken "Jag älskar min pappa ändå" (Idus förlag, 2019)
Omslag till barnboken Päronmorsan, Peps & Jakten på den försvunna fjärrkontrollenTeresa TingbrandOmslag till barnboken Päronmorsan, Peps & Jakten på den försvunna fjärrkontrollenOmslag till barnboken "Päronmorsan, Peps & Jakten på den försvunna fjärrkontrollen" (Ordalaget Bokförlag, 2018) "Bilderna är fantastiskt uttrycksfulla akvareller..." "En kvalitetsbilderbok."  (BTJ-häftet nr 13, 2018, Lektör Gunnar Westling)  
Uppslag i barnbokTeresa TingbrandUppslag i barnbokUppslag i barnboken "Päronmorsan, Peps & Jakten på den försvunna fjärrkontrollen" (Ordalaget Bokförlag, 2018)
Bild från barnboken "Päronmorsan, Peps & Jakten på den försvunna fjärrkontrollen"Teresa TingbrandBild från barnboken "Päronmorsan, Peps & Jakten på den försvunna fjärrkontrollen"Bild från barnboken "Päronmorsan, Peps & Jakten på den försvunna fjärrkontrollen" (Ordalaget Bokförlag, 2018)  
Bild ur barnboken "Päronmorsan, Peps & Jakten på den försvunna fjärrkontrollen"Teresa TingbrandBild ur barnboken "Päronmorsan, Peps & Jakten på den försvunna fjärrkontrollen"Bild ur barnboken "Päronmorsan, Peps & Jakten på den försvunna fjärrkontrollen" (Ordalaget Bokförlag, 2018)  
Omslag till boken "Ett päron till morsa - om livet som småbarnsförälder"Teresa TingbrandOmslag till boken "Ett päron till morsa - om livet som småbarnsförälder"Omslag till boken "Ett päron till morsa - om livet som småbarnsförälder" (Ordalaget Bokförlag, 2017) Illustrerad humorbok om livet som nybliven förälder. 
Omslag till Familjekalender 2018Teresa TingbrandOmslag till Familjekalender 2018Omslag till illustrerad familje/planeringskalender för året 2018 (Ordalaget Bokförlag, 2018)
Illustration i boken "Språkleka i förskolan"Teresa TingbrandIllustration i boken "Språkleka i förskolan"Illustration i fackboken "Språkleka i förskolan" (Gothia Fortbildning, "2018) Gjorde alla illustrationer till denna läromedelsbok skriven av logopeden Catarina Sjöberg.
Illustration för Apotekets nya appTeresa TingbrandIllustration för Apotekets nya appIllustration för Apotekets nya app som bland annat innebar att man skulle kunna chatta med en farmaceut. 
Illustration för Telia och kampanjen "Unga surfare"Teresa TingbrandIllustration för Telia och kampanjen "Unga surfare"Illustration för Telia och kampanjen "Unga surfare". En av totalt tre uppdragsillustrationer för Telia under 2017/2018. Alla på temat barn och mobiler/uppkoppling.
Seriestripp från serien "Ett päron till morsa"Teresa TingbrandSeriestripp från serien "Ett päron till morsa"Seriestripp ur humorserien "Ett päron till morsa" som publiceras på instagram/ettparontillmorsa. En tecknad serie om föräldraskap och livet med småbarn.
Seriestripp ur serien "Ett päron till morsa"Teresa TingbrandSeriestripp ur serien "Ett päron till morsa"Seriestripp ur humorserien "Ett päron till morsa" som publiceras på instagram/ettparontillmorsa. En tecknad serie om föräldraskap och livet med småbarn.
Vykort Teresa TingbrandVykort Vykort 
VykortTeresa TingbrandVykortVykort
Teresa Tingbrand
Stockholm
0767726505

Teresa Tingbrand

Illustratör och skribent, med bakgrund som journalist. Tecknar bland annat en humorserie om föräldraskap – "Ett päron till morsa" – och har gett ut ett antal böcker baserade på seriens karaktärer. Bland annat BTJ-hyllade barnboken "Päronmorsan, Peps & Jakten på den försvunna fjärrkontrollen" (”Fantastiskt uttrycksfulla akvareller" "En kvalitetsbilderbok" (BTJ-häftet nr 13, 2018)

Jag har även samarbetat med andra författare och gjort reklamillustrationer för företag som Apoteket och Telia.

Jag jobbar mest i akvarell, handtecknat och med ett spontant uttryck, med fokus på känslor och humorn i vardagen. Behärskar de flesta illustrationsprogrammen.