Transfer Studio portfolio

Transfer Studio
Stockholm
0707778477
Boka mig för kurser

Digitala strategier

Hur presenterar, marknadsför och synliggör ni ert arbete digitalt idag? Denna riktade föreläsning belyser viktiga strategier så som kundrelationer, digitala identiteter och nätverksbyggande.

Animation för sociala medier

Finns det något mer effektivt kommunikationsverktyg än film? Vi går från idé till färdig film, redo för spridning i sociala medier.

Workshop, Föreläsningar

Transfer Studio

Transfer Studio är Valeria Hedman och Falko Grentrup – två prisbelönta illustratörer och grafiska formgivare kända för att producera starka och unika koncept med ett särskilt fokus på användarperspektivet och berättandet. 

Vi jobbar med en växande lista av privata och offentliga aktörer, både i Sverige och utomlands. Vi har en interkulturell bakgrund i teamet och arbetar gärna och ofta med att kritiskt granska samtida teori och praktik av visuell kommunikation.

Vårt arbete är vida publicerat och vi har belönats av bl.a. D&AD och Kolla!, bjudits in som gästlärare på Konstfack, Beckmans, talare hos University of the Arts London och återfinns ofta handleda studenter och föreläsa hemma och utomlands.