Veronika Lagunadisko portfolio

Sara/KnytblusVeronika LagunadiskoSara/KnytblusPersonligt projekt. 
SmultronkransVeronika LagunadiskoSmultronkransPersonligt projekt. Illustration för midsommar 2021. 
LivmoderVeronika LagunadiskoLivmoderPersonligt projekt skapat till 8:e mars. En blandning av blyertsteckning och digital efterbearbetning. 
Logotyp för bandet The Oneflower TribeVeronika LagunadiskoLogotyp för bandet The Oneflower TribeLogotyp för bandet The Oneflower Tribe. 
Visuell identitet för bandet The Oneflower TribeVeronika LagunadiskoVisuell identitet för bandet The Oneflower TribeNy visuell identitet för bandet 'The Oneflower Tribe'. Projektet innefattade att skapa grundläggande element så som logotyp, merch och illustrationer. Jag utvecklade också designen och illustrationerna för deras senaste LP.
Illustration av instrumentet KalimbaVeronika LagunadiskoIllustration av instrumentet KalimbaIllustration av ett av instrumenten som utgör bandet The Oneflower Tribes sound. Varje instrument porträtterades så här och visar varje instrument (och andra saker) som får bandet att låta som de gör, som en anatomisk karta över deras sound.
Affisch till bandet The Oneflower TribeVeronika LagunadiskoAffisch till bandet The Oneflower TribeAffisch till bandet The Oneflower Tribe. En kombination av bilder på de instrument och andra saker som gjort att bandet låter som de gör, som en anatomisk karta över deras sound. 
Poster till klättergymVeronika LagunadiskoPoster till klättergymPoster till klättergym för att förklara hur repklättring går till. Jag tog fram illustrationsmanéret samt ikonerna. Kund: Klättercentret.
Informationsgrafik - gradering inom klättringVeronika LagunadiskoInformationsgrafik - gradering inom klättringInformationsgrafik för att förklara den franska graderingen inom klättring. Kund: Klättercentret.
Poster till klättergymVeronika LagunadiskoPoster till klättergymPoster till klättergym för att förklara säkerhetsaspekter, vett och etikett kring klättring. Jag tog fram illustrationsmanéret samt ikonerna. Kund: Klättercentret.
Birds/hands. Teckning som gjorts till print/tygkasse/t-shirtVeronika LagunadiskoBirds/hands. Teckning som gjorts till print/tygkasse/t-shirtPersonligt projekt. Teckning som säljs som tryck, t-shirt och tygpåse i min webbshop shop.lagunadisko.com 
Blyertsteckning: Molo's DreamVeronika LagunadiskoBlyertsteckning: Molo's DreamPersonligt projekt. Blyertsteckning i mått ca 594 x 841 mm.
Blyertsteckning: Summer MemoriesVeronika LagunadiskoBlyertsteckning: Summer MemoriesPersonligt projekt. Blyertsteckning i dimensionerna 420 x 594 mm. 
Blyertsteckning: Alternative HomeVeronika LagunadiskoBlyertsteckning: Alternative HomePersonligt projekt. Blyertsteckning i dimensionerna 420 x 594 mm. 
Time Machine 1 - PosterVeronika LagunadiskoTime Machine 1 - PosterAffisch. Personligt projekt, ur utställningen 'Fragments of Time', utställd hos Galleri Zeitgeist, 2020. 
Time Machine 2 - PosterVeronika LagunadiskoTime Machine 2 - PosterAffisch. Personligt projekt, ur utställningen 'Fragments of Time', utställd hos Galleri Zeitgeist, 2020. 
Personal Work "Flower Collar"Veronika LagunadiskoPersonal Work "Flower Collar"Water Color/Akvarell.
Personal work "Bubble Gum"Veronika LagunadiskoPersonal work "Bubble Gum"Akvarell.
Veronika Lagunadisko
Stockholm
+46760349642

Veronika Lagunadisko

Jag är illustratör och grafisk formgivare, och har sedan 2011 jobbat med både tryck och digitala kanaler. 

Jag trivs bäst med en fot i det analoga och den andra i det digitala, och älskar att kombinera dem båda. Ibland används flera olika tekniker i samma arbete – vad som passar bäst för varje specifikt projekt. 

För mig är en av de viktigaste delarna i att skapa att få betraktaren att känna något. Jag drivs av att uttrycka idéer och kommunicera genom visuella uttryck.

Många av mina bilder är skeva, konstiga, förvirrande, men samtidigt vackra och ibland med ett korn humor. Lite som en urspårad sagoberättelse.

Här ser ni ett axplock av det jag gör, alltifrån teckning till digitala illustrationer, konceptutveckling, grafisk form och det jag gillar bäst: att låta alla delar smälta samman.