Viveca Lundh portfolio

del av presentpapperViveca Lundhdel av presentpapperDesign till presentpapper på uppdrag av Håkanssons Pappersindustri. Del av design. Producerades med flera olika bakgrundsfärger.
mönster Viveca Lundhmönster Mönster till presentpapper, Håkanssons
tulpanerViveca Lundhtulpanerakvarell, till vykort eller gratulationskort
påskblommorViveca LundhpåskblommorDeaign till kort, tablett, servett m m Använd till tallriksunderlägg/bordstablett. På uppdrag av Axel Elisson AB.
rosor i vasViveca Lundhrosor i vasdesign till trycksak, egen
tulpaner i vasViveca Lundhtulpaner i vasDesign till kort m m. Använd bl a till design på burk.
snögubbeViveca LundhsnögubbeDesign för julkort. Snögubben och fru Måne.
tomteViveca LundhtomteDesign till julkort. 
Nyår Viveca LundhNyår Design använd , 2000.
nytt millenniumViveca Lundhnytt millenniumDesign som företaget Axel Eliasson AB använde till olika produkter vid millenniumskiftet.
paketViveca LundhpaketDesign till julkort.
spöke, HalloweenViveca Lundhspöke, HalloweenDesign, Halloween, till kort eller servetter etc.
Mellringekyrkan, ÖrebroViveca LundhMellringekyrkan, ÖrebroFärggivning såväl utvändigt som invändigt och en altartavla
näringslivsmässaViveca LundhnäringslivsmässaFormgivning av den kommunala delen av en näringslivsmässa, på uppdrag av Köpings kommun. 
skiss, tingshuset i KöpingViveca Lundhskiss, tingshuset i KöpingSkiss, tingshuset i Köping på uppdrag. Användes till vykort m m
DisponentparkenViveca LundhDisponentparkenIllustration på uppdrag av Disponentparken, Grängesberg, att använda i marknadsföring, till foldrar m m 
gammalt hus Viveca Lundhgammalt hus Gammalt hus på Jämmertunagatan i Köpings centrum. Huset står inne på gården till ett modernt hus. Det lilla huset var min ateljé i många år. Eget projekt.
litet hus Viveca Lundhlitet hus Hus på V Långgatan i Köping. På uppdrag av företag i fastigheten. 
Viveca Lundh
Knivsta
018-34 14 52

Viveca Lundh

Jag är utbildad lärare men har också arbetat som inspiratör, idégivare, utställningsproducent, AD, formgivare, illustratör, författare, konstnär och designer. Jag har gjort illustrationer till omslag, foldrar, tidningar och företag, designer till olika pappersprodukter såsom presentpapper, vykort, julkort m m. Jag använder många olika tekniker när jag arbetar. Jag tecknar i blyerts, tusch, pastell och akvarellpenna, målar i olja, akryl, akvarell m m.